Wij zoeken een begeleider wonen en werken voor 18 tot 24 uur.

Een fijne plek om te wonen en te werken, voor jongeren met een verstandelijke beperking én een prachtige plek om te werken voor het team. Dát is de Wondere Wereld. Sinds januari 2021 is ons woon- en werkinitiatief in Huize Midwijck in Vorden gestart. Ter uitbreiding van ons team zoeken we een begeleider wonen en werken voor 18 tot 24 uur

Wat ga je doen?

Huize Midwijck is het thuis van 8 jongeren die 2 jaar geleden voor het eerst op zichzelf zijn gaan wonen. De jongeren, tussen de 18 en 22 jaar, runnen met elkaar een gezamenlijk huishouden. Ze werken in onze eigen winkel en in het atelier, in de toekomstige Bed&Breakfast en bij diverse opdrachtgevers in de directe omgeving.
In het weekend doen ze leuke dingen, maar krijgen ze ook de ruimte om te chillen. Net als elke andere jongere.
Jij gaat hen begeleiden en ondersteunen in alle dingen die ze doen. Zorgen dat ze klaar zijn voor een nieuwe werkdag, ze ondersteunen in de activiteiten in het atelier en in onze tuin. Samen koken, een uitstapje maken of een spelletje spelen. Maar natuurlijk ook film kijken met chips, cola en bier!

Wat vragen we?

We zoeken een begeleider wonen en werken met een gezonde dosis humor en een ruim hart met de volgende competenties:

  • een professionele relatie aangaan met de jongeren en hun ouders en daarnaar handelen;
  • uitgaan van een positief mensbeeld gericht op mogelijkheden, ontdekken en groei;
  • op een passend niveau communiceren met de jongeren en het gehele systeem rondom hem of haar;
  • de jongeren zien en waarderen;
  • methodisch kunnen werken en het handelen hierop afstemmen;
  • plezier centraal zetten.

Wat bieden wij

De ideale baan als je houdt van kleinschaligheid en een goede sfeer.
De diensten die je draait zijn variërend. Dagdiensten in het atelier, avonddiensten in ons woonhuis, nachtaanwezigheid diensten en 1x in de 2 weken werk je in het weekend.
Daarnaast natuurlijk een werkomgeving waar jij je thuis voelt en tot je recht komt: korte lijnen, open vragen, eerlijke antwoorden en de mogelijkheid om jouw talenten in te zetten. Maar vooral de kans om betrokken te worden bij een prachtige groep jongeren die graag veel plezier maakt. We volgen de CAO Gehandicaptenzorg, waarbij je ingeschaald wordt in FWG 35 inclusief aantrekkelijke ORT, vakantiegeld en eindejaarsuitkering. We bieden je in eerste instantie een contract van bepaalde tijd aan voor 18 tot 24 uur per week.

Solliciteren

Ben jij het talent in het bieden van een huiselijke sfeer en het creëren van optimale ontwikkelkansen en wil je graag onderdeel zijn van ons bijzondere initiatief? Dan ontvangen we je graag je sollicitatie. Een CV is welkom, maar belangrijker vinden wij dat je je aan ons voorstelt op een voor jou passende manier. Je kan je sollicitatie, voor 5 februari, mailen naar merel@de-wondere-wereld.nl

Informatie

Voor meer informatie kun je ons bellen. Het telefoonnummer van Merel Durand is 06-20328423

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.