Eetwinkel Select

Voor Eetwinkel Select in Boxtel mochten wij menukaarthouders maken. Ze hebben gekozen voor het model ‘sojafles’ om zo ook een bloemetje kwijt te kunnen. De trotse makers van Houtgenoten hebben er tafelnummers ingebrand en de houders behandeld met greywash olie.

Reactie van Jack en Ankie:

“Oohh wat zijn we blij met onze nieuwe menukaarthouders, ruimte voor peper en zout voor een kleurig bloemetjes en een uitsparing voor maandacties buiten de kaart om. En last but no least de tafelnummers ingebrand. Weg met krijtvegen….

Met zoekmachine Google kwamen wij uit bij Cadeaus met een Missie en mede doordat dit bedrijf maatschappelijke betrokkenheid door mensen met wat afstand tot de arbeidsmarkt herbergt, was onze keus snel gemaakt. Daar komt nog bij dat de eigenaresse Caroline snel en zeer betrokken reactie gaf op onze vraag of dit allemaal kon. Zij is echt een welkome warme persoon die mij als klant op een voetstuk zet en komt haar beloftes echt na.

Ik zal dan ook graag mijn collega’s het bedrijf Cadeaus met een Missie aanbevelen. En het resultaat is werkelijk verbluffend, wat zijn ze mooi geworden.”