Wij zoeken een Huishoudelijk Medewerk(st)er

Een fijne plek om te wonen en te werken, voor jongeren met een verstandelijke beperking én een prachtige plek om te werken voor het team. Dát is de Wondere Wereld. Sinds januari 2021 is ons woon- en werkinitiatief in Huize Midwijck in Vorden gestart. Ter uitbreiding van ons team zoeken we een huishoudelijk medewerk(st)er

Wat ga je doen?

Huize Midwijck is het thuis van 8 jongeren die voor het eerst op zichzelf zijn gaan wonen. De jongeren, tussen de 18 en 22 jaar, runnen met elkaar een gezamenlijk huishouden. Ze werken in onze eigen winkel, in de Bed&Breakfast en bij diverse opdrachtgevers in de directe omgeving.

Als huishoudelijk medewerk(st)er zorg jij ervoor dat elke vrijdag het sanitair weer glimt en glanst. Er zijn 3 gemeenschappelijke badkamers en 5 toiletten, waarvan het fijn is dat ze elke week grondig schoon gemaakt worden. Daarnaast is het fijn als je elke week een andere schoonmaakklus op je neemt. De ramen lappen, de verschillende ruimtes grondig schoonmaken of alle deuren afnemen. Er is bij ons genoeg te doen!
Daarnaast zal je onze Bed&Breakfast 1 x per week een grondige beurt geven.  Ook onze jongeren zullen hier een belangrijke taak in krijgen, maar we hebben jou nodig om er voor te zorgen dat de puntjes op de i gezet kunnen worden

Wat vragen we?

We zoeken een huishoudelijk medewerk(st)er met een gezonde dosis humor en een ruim hart met de volgende competenties:

  • een kanjer in poetsen die blij wordt van het schoonhouden van ruimtes
  • kritisch is op zijn/haar eigen handelen
  • open staat voor feedback en bereid is het teams tips te geven
  • plezier centraal zet.
  • Op vrijdagochtend beschikbaar is (andere ochtend in overleg)

Wat bieden wij

Een werkomgeving waar jij je thuis voelt en tot je recht komt: korte lijnen, open vragen, eerlijke antwoorden en de mogelijkheid om jouw talenten in te zetten. Maar vooral de kans om betrokken te worden bij een prachtige groep jongeren die graag veel plezier maken. We volgen de CAO Gehandicaptenzorg. We bieden je in eerste instantie een contract van bepaalde tijd aan voor 4 uur per week, inschaling  in FWG 15.

Solliciteren

Ben jij het talent in het schoonmaken en wil je graag onderdeel zijn van ons bijzondere initiatief? Dan ontvangen we je graag je sollicitatie.
Dit stuur je zsm, via whats app of mail, naar Merel 06-20328423 of merel@de-wondere-wereld.nl
Wanneer wij nader kennis met je willen maken, nemen we contact met je op!

Informatie

Voor meer informatie kun je ons bellen. Het telefoonnummer van Merel Durand is 06-20328423. Het nummer van Wilma van Leeuwen is 06-42774267. Zie ook www.de-wondere-wereld.nl voor meer informatie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.