Vanaf 1 juli 2021 zijn wij troste eigenaar van Cadeaus met een Missie; een geweldige website waar je super leuke cadeaus kunt kopen. Al deze cadeaus zijn gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een echte win-win situatie! De troste makers van verschillende werkplaatsen en ateliers kunnen doen waar ze goed in zijn, in hun eigen tempo en op hun eigen wijze. Dat betekent dat we niets op voorraad hebben en speciaal voor u op maat gemaakt wordt. U krijgt een hoogwaardig, maatschappelijk verantwoord product tegen een goede prijs. Met recht dus een Cadeau met een Missie.

Kaarsen

Op zoek naar een passend geschenk?
Met kaarsen maak je iedereen blij!
Gestapeld, in verschillende vormen en kleuren, sfeervolle fakkels of als decoratie. Kijk vooral even verder.

Eten & drinken

Altijd goed om cadeau te geven; een mooi pakket met eten en/of drinken. En fijn om te ontvangen! Kijk hier voor smakelijke opties.

 

 

Horeca

Een echte eye-catcher voor op de tafels van uw restaurant, café of lunchroom. En de mogelijkheid om uw zout en peper stel en menukaart in 1 houder te plaatsen. Er zijn veel mogelijkheden dus neem vooral contact op.

Dit concept is een prachtige verrijking van onze droom om mensen met een beperking zo veel als mogelijk te laten participeren. Vanuit de werkplaatsen en de ateliers waar we mee samen werken, maar ook vanuit onze eigen winkel “de Oude Apotheek” in Vorden.

Hier worden onder andere de artikelen van de website verkocht en voeren we de opdrachten uit die we van verschillende opdrachtgevers krijgen. Van een bedankje voor het netwerk, een hart onder de riem voor collega’s of het vullen van een kerstpakket. Wij zijn van alle markten thuis!

Wilt u meer weten? Kijk dan gerust verder, mail uw vraag naar cmem@de-wondere-wereld.nl of bel naar 06-21985705

de trotse makers

Romee van Zeeland

Sema Demirbas

Auke van Leeuwen

Jessica Duinsma

Bernd Beijer

Samuel Krijt

Wessel Kamphuis

Jitske Valkeman

Cadeaus & Bedankjes

Gaat u binnenkort op kraamvisite? Of wilt u iemand bedanken? Bekijk hier onze vrolijke cadeaus en bedankjes.

Zeepjes & Geuren

Heerlijk ruikende en prachtig vorm gegeven zeepjes. Per stuk of in veelvoud te verpakken.

We hebben verschillende opties in geuren en kleuren.

Bekijk ons aanbod

Natuur & Huisjes

Een begrip in de regio; Achterhoekse huisjes waarin vogels, vlinders en lieveheersbeestjes een warm onderkomen te vinden.