Merel Durand

We zijn Wilma en Merel, de initiatiefneemsters van dit prachtige project.
Met een rugzak vol ervaringen in de gehandicaptenzorg, zijn we samen het avontuur aan gegaan om van onze droom werkelijkheid te maken. En dat is gelukt! Blij en enorm trots zijn we op al het werk wat we verzet hebben, samen met alle hulp uit ons netwerk. Het was het meer dan waard! Dank

Wilma van Leeuwen

Romee van Zeeland

Romee is een vrolijke en lieve meid van 19 jaar!  Ze is een gevoelig meisje en reageert sterk op emoties en gevoelens van anderen. Ze geniet van het samen zijn met anderen en houdt van feestjes! Ze houdt van dieren vooral van paarden, ze is niet bang aan gelegd en wil alles uitproberen.

Sema Demirbas

Hoi, ik ben Sema. 

Ik ben in 2001 geboren in Warnsveld. Mijn hobby’s zijn koken, paardrijden en ik hockey. Ik ga graag op vakantie , in de zomer naar Turkije en in de winter skiën.  Daarnaast werk ik bij het Volkshuis in Zutphen. Ook in de toekomst wil ik in een restaurant werken.

Ik verheug me om straks in Vorden te gaan wonen in ons grote huis. Gezellig met al mijn vrienden, een spelletje doen, leren koken, samen Vorden in voor boodschappen of een ijsje eten.

Het zou leuk zijn als we elkaar straks zien in het mooie Vorden. Ik kan niet wachten…

Auke van Leeuwen

Ik ben Auke en geboren in het millennium jaar! Ik kijk er naar uit om met mijn vrienden en vriendinnen te gaan samen wonen in Vorden. We gaan vast veel lol maken. Ik houd namelijk van grapjes maken. En van muziek; ik ga naar drumles, zing mee achter mijn microfoon en kijk graag naar concerten.

Ik zwem graag en ga naar de scouting maar vind het ook heel erg leuk om spelletjes te spelen. Hoe fijn is het dat we straks me zoveel zijn? Is er vast iemand die mee wil doen en anders nodig ik jou hierbij uit!

Jessica Duinsma

Ik ben Jessica en ben 19 jaar oud. Ik woon sinds augustus 2014 in Vorden en vind het helemaal leuk en gezellig om bij DWW te komen wonen, ook lekker dichtbij mijn vriend. Mijn hobby’s zijn dansen, zingen en acteren. Op de sportschool in Vorden dans ik Hip hop en moderne dans. Ik help graag mensen en wil daarom ook heel graag leuke activiteiten met eenzame ouderen in Vorden gaan doen. Ik kan niet wachten, want ik heb heel veel zin om bij DWW te komen wonen en daar in de winkel te gaan werken. 

Tot ziens!

Bernd Beijer

Ik ben Bernd en ik ben een echt mensen-mens. Als ik kan kletsen, grapjes maken, een spelletje of een drankje kan doen met anderen ben ik helemaal in mijn sas.
De drumles en de voetbal vind ik dus vóóral leuk vanwege de sociale contacten. Maar ook zwemmen en skiën is leuk. Ook wil ik graag troosten en helpen als ik merk dat iemand ergens mee zit.

Met mijn belangstelling voor het leger en oorlogen maak ik mijn ouders soms helemaal gek want daar raak ik écht niet over uitgepraat. Straks in Vorden heb ik lekker een heel nieuw publiek!

Dat wonen in Vorden wordt volgens mij één groot feest. En de kers op de taart is het feit dat mijn vriendin er ook gaat wonen.

Samuel Krijt

Ik ben Samuël, 17 jaar, geboren in 2003.
Ik hou van muziek en dansen. Ik ga graag naar musicals. Ik vind het zo jammer dat de jaarlijkse theatertour van de Cliniclowns gestopt is, want ik was de grootste fan.
Mijn hobby’s zijn: shoppen en zwemmen. Ik zit op paardrijden omdat dit goed is voor mijn buik en rug spieren, maar dat is niet mijn hobby.

Ik heb een bijzonder goed geheugen. Ik onthoud bijvoorbeeld alle verjaardagen van iedereen en weet precies op welke datum de seizoenen starten. Ik help iedereen aan dingen te herinneren, want ik vergeet nooit iets. Ik kan goed kwartetten en win vaak met kaartspelletjes.

Mijn lievelingsseizoenen zijn de Lente en de Zomer.
Ik hou van op vakantie gaan. Frankrijk is mijn lievelingsland.

Groetjes Samuël

Wessel Kamphuis

Mijn naam is Wessel, 20 jaar. Ik kan bijna niet wachten om te gaan verhuizen naar Vorden en samen te gaan wonen met o.a. mijn allerbeste vriend Auke en mijn vriendin Romee. 

Ik ben gek op muziek, filmpjes kijken op mijn iPad, zwemmen en spelletjes doen met anderen. Twee dagen in de week werk ik in de keuken bij Het Volkshuis in Zutphen. 

Hockey is mijn sport. Ik speel zelf bij de hockeyclub Zutphen in het G-team en daarnaast ga ik altijd kijken als mijn broers Thomas en Pepijn thuis moeten spelen.

 Misschien tot ziens bij De Wondere Wereld.

Jitske Valkeman

Hoi,
Ik ben Jitske en ben geboren in het jaar 2000 en woon nu nog bij mijn ouders en broertje in Lochem.
Ik verheug mij om samen met mijn vrienden in het mooie witte huis in Vorden te gaan wonen, lijkt mij super tof en gezellig en uiteraard met alle mensen om ons heen die ons gaan helpen. 

Ik ben een vrolijke spontane dame en vindt het erg fijn om er goed gekleed en verzorgt bij te lopen met een make-upje op z’n tijd en gelakte nagels.
Ook vindt ik het leuk om creatief bezig te zijn dus dat komt goed van pas met het werken in de dagbesteding bij de Wondere Wereld. 
Ik werk nu al bij Uniek in Vorden een lunchroom en sta daar in de keuken voor 2 dagen in de week. 
Dus straks kook ik ook graag voor mijn vrienden.
 
Dit ben ik Jitske in een notendop!