Merel Durand

Wij zijn Wilma en Merel, de initiatiefneemsters van dit prachtige project.
Met een rugzak vol ervaringen in de gehandicaptenzorg, zijn we samen het avontuur aan gegaan om van onze droom werkelijkheid te maken. En dat is gelukt! Blij en enorm trots zijn we op al het werk wat we verzet hebben, samen met alle hulp uit ons netwerk. Het was het meer dan waard! Dank

Wilma van Leeuwen

Romee van Zeeland

Romee is een vrolijke en lieve meid van 22. Ze geniet van het samen zijn met anderen en houdt van feestjes! Ze houdt van dieren vooral van paarden, maar ook van Mega Mindy en chillen met haar Ipad. Op dinsdag helpt Romee bij de Herberg in Vorden. Ze legt de kussens klaar en soms brengt ze zelf een appeltaartje naar de klant. 

En op woensdag en donderdag is Romee op de Heidepol te vinden.

Sema Demirbas

Hoi, ik ben Sema. 

Ik ben in 2001 geboren in Warnsveld. Ik ga graag op vakantie , in de zomer naar Turkije en in de winter skiën.  Daarnaast werk ik bij het Volkshuis in Zutphen. En op donderdag werk ik bij De Rotonde in Vorden. Reuze leuk!

Als ik thuis ben in Vorden leer ik van alles; koken, wassen en mijn eigen kamer schoonmaken.

 

Auke van Leeuwen

Ik ben Auke en geboren in het millennium jaar! Ik geniet er enorm van dat ik samen met mijn vrienden woon in Vorden. We maken veel lol samen. En dat komt goed uit, want ik houd namelijk van grapjes maken. En van muziek; ik ga naar drumles, zing mee achter mijn microfoon en kijk graag naar concerten.

Ik zwem graag en ga naar de scouting maar vind het ook heel erg leuk om spelletjes te spelen. Ik verveel me niet snel!!

Ik werk hard bij Cortenoever.
En op vrijdag help ik Bjorn van de Albert Heijn met het rondbrengen van de boodschappen.

Jessica Duinsma

Ik ben Jessica en ben 22 jaar oud. Ik  vind het helemaal leuk en gezellig om bij DWW te wonen. Mijn vriend Bernd woont er ook! Mijn hobby’s zijn dansen, zingen en acteren. Op de sportschool in Vorden dans ik Hip hop en moderne dans. Ik help graag mensen en ben daar ook heel goed in. Op dinsdag en woensdag werk ik bij Puur Natuur in Hengelo.
En 1 x per week help ik Riske Van Sinckel

Tot ziens!

Bernd Beijer

Ik ben Bernd en ik ben een echt mensen-mens. Als ik kan kletsen, grapjes maken, een spelletje of een drankje kan doen met anderen ben ik helemaal in mijn sas.
De drumles en de voetbal vind ik dus vóóral leuk vanwege de sociale contacten. Maar ook zwemmen en skiën is leuk. 

Ik weet alles van de Tweede Wereldoorlog en ben dol op het leger. Op dinsdag en donderdag gebruik ik mijn spierballen bij Marope
Op vrijdag help ik aan het eind van de ochtend bij de Werf te vinden.

Wonen in Vorden is één groot feest. En de kers op de taart is het feit dat mijn vriendin er ook woont.

Samuel Krijt

Ik ben Samuël, geboren in 2003.
Ik hou van muziek en dansen. Ik ga graag naar musicals. 
Mijn hobby’s zijn: shoppen en zwemmen. En ik spring graag op de trampoline!

Ik heb een bijzonder goed geheugen. Ik onthoud bijvoorbeeld alle verjaardagen van iedereen en weet precies op welke datum de seizoenen starten. Ik help iedereen aan dingen te herinneren, want ik vergeet nooit iets. 

Ik werk sinds kort bij de Boterfabriek. Hartstikke leuk! Ik mag vaak op de computer en pauze houden in de kantine is ook erg leuk.

 

Wessel Kamphuis

Mijn naam is Wessel. In Vorden woon ik met mijn allerbeste vriend Auke en mijn vriendin Romee. 

Ik ben gek op muziek, filmpjes kijken op mijn iPad, zwemmen en spelletjes doen met anderen. Twee dagen in de week werk ik in de keuken bij Het Volkshuis in Zutphen. Op donderdag heb ik Bjorn van de Albert Heijn met het rondbrengen van de boodschappen en ik mag ook nog 1 x per week helpen bij Van Sinckel

Hockey is mijn sport. Ik speel zelf bij de hockeyclub Zutphen in het G-team en  ga ik graag kijken als mijn broers Thomas en Pepijn thuis moeten spelen.

 

Jitske Valkeman

Hoi,
Ik ben Jitske en ben geboren in het jaar 2000.
Ik heb het enorm naar mijn zin samen met mijn vrienden in het mooie witte huis in Vorden. 

Ik ben een vrolijke spontane dame en vindt het erg fijn om er goed gekleed en verzorgt bij te lopen met een make-upje op z’n tijd en gelakte nagels.
Ook vindt ik het leuk om creatief bezig te zijn dus dat komt goed van pas met het werken in de dagbesteding bij de Wondere Wereld. 
Ik werk bij Brownies en Downies in Zutphen voor 2 dagen in de week. 
Daarnaast  ga ik ook nog elke week aan de slag bij Da Vinci for Hair
 
Dit ben ik Jitske in een notendop!